21 Μάρτιος 2016

Η Ieronimakis Inox ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή και τοποθέτηση καναλιού απορροής ομβρίων στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η εταιρεία μας πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εργασίες κατασκευής και εγκατάστασης του καναλιού απορροής ομβρίων στην οροφή της καινούριας Εθνικής Βιβλιοθήκης που βρίσκεται στο "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" στο Δέλτα Φαλήρου. Η κατασκευή του καναλιού έγινε με ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316L, το μήκος του είναι 125m, το πλάτος 3,76m και το ύψος 33cm. Η λειτουργικότητα του καναλιού αφορά στην συγκομιδή και διανομή των ομβρίων υδάτων του κτιρίου της Όπερας και βρίσκεται κατά μήκος της οροφής του κτιρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης. 
Η συμμετοχή μας σε ένα από τα σημαντικότερα κατασκευαστικά έργα που αφορούν στον πολιτισμό, αν όχι το σημαντικότερο των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα, το "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την βελτιστοποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο έργο είναι και το πρώτο που κατασκευάζεται στη χώρα μας υπό τις προύποθέσεις πιστοποίησης LEED, κατά συνέπεια ο πήχης απαιτήσεων από τους συμμετέχοντες εργολάβους είναι ψηλά.

Σύντομα θα μάθετε και την εξέλιξη των υπολοίπων εργασιών μας στο έργο. 



Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Ieronimakis Inox
CERTIFICATE