19 Νοέμβριος 2015

Οι υπηρεσίες κοπής laser-cut & water-jet




Η κοπή μετάλλων είναι μία υπηρεσία που έχει εξελιχθεί ραγδαία παγκοσμίως τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ο εξοπλισμός έχει εκσυγχρονιστεί και η τεχνογνωσία μπορεί να παράξει πολύ αξιόλογα αποτελέσματα τεχνικά και αισθητικά. Με τα μηχανήματα τεχνολογίας CNC και τις καινούριες τεχνικές το παραγόμενο προϊόν κοπής βγαίνει σχεδόν τέλειο, χωρίς ψεγάδια, με ελαχιστοποιημένη φύρα και ανάλογα το ζητούμενο προϊόν κοπής απαιτεί και ελάχιστη επεξεργασία.


Κοπή Μετάλλων με LASER
Η δυνατότητα κοπής της μηχανής CNC Laser Cutting είναι ότι μπορεί να εναρμονιστεί με ευελιξία στις απαιτήσεις κάθε σχεδίου. Μπορεί έτσι το σχέδιο να εφαρμοστεί με ακρίβεια και να κοπεί από επιφάνεια φύλλου σωλήνα ή ακόμα και από τετράγωνη ή πολύγωνη διατομή.

Αντιπροσωπευτικά υλικά κοπής με την τεχνολογία Laser Cut:

 
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ 0,5…15mm
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 0,5…12mm
ΣΙΔΕΡΟ 0,5…20mm
ΜΠΡΟΥΤΖΟΣ 0,5…6mm
ΧΑΛΚΟΣ 0,5…6mm
ΤΙΤΑΝΙΟ 0,5…4mm
ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΑΛΥΒΕΣ 0,5…10mm
PLEXIGLASS 1…30mm
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ 1…10mm














 
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΥΛΛΟΥ ΚΟΠΗΣ              4000 x 2000mm
ΔΙΑΤΟΜΗ ΣΩΛΗΝΩΝ   …Φ350mm
ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ …200 x 200mm





 

 
Κοπή Μετάλλων με WATER-JET
Η κοπή με τεχνολογία water-jet επιτυγχάνεται μέσω μίας δέσμης νερού μικρής διαμέτρου και υπερ-υψηλής πίεσης. Η ευελιξία κοπής δίνει μεγάλες δυνατότητες στον υποκατασκευαστή που επιθυμεί υψηλή ποιότητα σε μεγάλα πάχη.
Με την υδροκοπή μπορούν να γίνουν κοπές σε πάχη έως 300mm.
Μερικές χρήσιμες εφαρμογές της τεχνολογίας της υδροκοπής είναι σε διαφόρους τομείς:
 
Αντιπροσωπευτικά υλικά κοπής με την τεχνολογία Water-jet:

 
Βιομηχανίες Αεροπορικές και Διαστήματος Τιτάνιο, Χάλυβας, Αλουμίνιο, κράματα Cr-Ni-Co σύνθετα και κεραμικά υλικά
Κτίρια και κατασκευές Διακοσμητικές πέτρες, πλακάκια μάρμαρα, γρανίτη, τσιμέντο, υλικά μονώσεων.
Μηχανικές εργασίες Γρανάζια, χυτά αντικείμενα, ανοξείδωτα υλικά, αλουμίνιο, τιτάνιο, κράματα
Βιομηχανίες Γυαλιού Κρύσταλλα, γυαλί, άθραυστα κρύσταλλα, Plexiglass
Βιομηχανίες Ξύλου Ξύλο, κόντρα πλακέ, σάντουιτς
Βιομηχανίες Υφασμάτων Δέρματα, υφάσματα, χαλιά
Βιομηχανίες Αυτοκινήτων Εσωτερικά πάνελ κυρίως από σύνθετα υλικά , καθρέφτες, πίνακες οργάνων, λάστιχα, φλάντζες, τσιμούχες
Βιομηχανίες ηλεκτρονικών ειδών Πλακέτες, ίνες κυτταρίνης, συνθετικές ρητίνες




















 
ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΛΛΟΥ ΚΟΠΗΣ                     2010 x 4010mm               



 


Η Ieronimakis Inox παρακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κοπής μετάλλου και άλλων υλικών. Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό κοπής υλικών με τεχνολογία Laser-cut και Water-jet δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της παραγωγικής και ποιοτικής υπηρεσίας. Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη και του εκάστοτε project που απαιτεί την κοπή υλικών με ακρίβεια. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικούς πίνακες στους οποίους καταγράφονται τα υλικά και τα πάχη κοπής τους τα οποία μπορεί η Ieronimakis Inox να επεξεργαστεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Το σχεδιαστικό μας τμήμα είναι μια σύγχρονη και προσαρμοστική ομάδα, εξοπλισμένη με μηχανήματα σχεδίασης μέσω υπολογιστή (CAD). H μακρόχρονη εμπειρία των μηχανικών-σχεδιαστών είναι η εγγύηση για τη σωστή κοπή των υλικών και ο πελάτης έχει τη δυνατότητα τροποποίησης της σχεδίασης του προϊόντος, γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον η εταιρεία μπορεί να προτείνει νέους τρόπους και αναλύει τις τεχνικές λεπτομέρειες της εργασίας σας, προκειμένου να προχωρήσει η επεξεργασία στα επόμενα στάδια γρήγορα και με απόλυτη σαφήνεια. Η εταιρεία είναι σε θέση να αναλάβει ειδικές επεξεργασίες στα προϊόντα κοπής για παραγωγικά τεμάχια, διαμόρφωση σε στραντζόπρεσσα CNC η οποία συνεργάζεται με τα μηχανήματα κοπής laser για ειδικές κατασκευές λαμαρίνας.

 
CERTIFICATE