19 Ιούνιος 2015

Η ιστορία πίσω από το σήμα της Ieronimakis Inox

Το σήμα της Ieronimakis Inox: μια ιστορία με πολλές δημιουργίες

Ήταν στις αρχές του 1990 όταν ο Γεώργιος Ιερωνυμάκης με τον γιο του Χάρη κάθισαν σ’ ένα τραπέζι και δημιούργησαν το σήμα της Ieronimakis Inox, ένα logo που σηματοδότησε την αρχή της σύγχρονης και μέχρι τώρα ιστορίας του στον ανοξείδωτο χάλυβα. Η αρχική ιδέα βασίστηκε στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ανοξείδωτων κατασκευών.
Με βάση τα αρχικά I.I. (Ieronimakis Inox) από το διακριτικό τίτλο της εταιρείας αλλά που παραπέμπουν και στη διατομή της λάμας ξεκίνησε το στήσιμο. Εν συνέχεια περιβλήθηκε με τον κύκλο, που θυμίζει τους σωλήνες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των χειρολισθήρων και των κουπαστών για τα κιγκλιδώματα. Ο ρόμβος έρχεται να κλείσει το σχέδιο, συμβολίζοντας την κοιλοδοκό που θεωρείται από τα βασικότερα υλικά για την κατασκευή ενός αρχιτεκτονικού προϊόντος.
Το μπλε χρώμα πηγάζει από το ελληνικό στοιχείο και έρχεται σε αρμονική αντίθεση με το ασημί χρώμα του inox. Με το σήμα αυτό η Ieronimakis Inox έχει υπογράψει όλες τις κατασκευές της στην πορεία των χρόνων κι είναι ήδη αναγνωρίσιμο στο ελληνικό κοινό και τείνει να κερδίσει και το παγκόσμιο πελατολόγιο με τη διακριτική και καλαίσθητη μορφή του.
Η Ieronimakis Inox είναι μία αμιγώς ελληνική βιομηχανία που κατασκευάζει εξ’ ολοκλήρου τα προϊόντα τις στους δύο εργοστασιακούς χώρους που διαθέτει σε Αθήνα και Θήβα. Η τεχνογνωσία και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη αποφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ξεκινώντας από την προμήθεια άριστων πρώτων υλών μέχρι την παράδοση ενός άριστου ποιοτικά και τεχνικά τελικού προϊόντος. 
CERTIFICATE