16 Ιούνιος 2016

Οι δημοφιλέστερες βιομηχανικές εφαρμογές από ανοξείδωτο χάλυβα

Τα περισσότερα μέρη μιας βιομηχανίας συνίσταται ή οφείλουν πλέον να είναι κατασκευασμένα με ανοξείδωτο χάλυβα είτε για λόγους αντοχής στο χρόνο, είτε για λόγους υγιεινής, είτε για λόγους φιλτραρίσματος, μπορούμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόβλημα.
  • Προστατευτικό εξοπλισμό, κλωβούς και επενδύσεις σε επιφάνειες και τοίχους βιομηχανικών εγκαταστάσεων, μονάδων παραγωγής ή εργαστηριακών χώρων για λόγους υγιεινής αλλά και λειτουργικούς καθώς προφυλάσσουν από φθορές που μπορούν να προκληθούν από ποικίλους παράγοντες όπως το χτύπημα από λάθος χειρισμό ενός ανυψωτικού μηχανήματος.
  • Σχάρες όμβριων υδάτων για την απορροή των νερών που συγκεντρώνονται σε ένα κτήριο από βροχές ή από εργοστασιακά απόβλητα. Η μοναδική ιδιότητα του ανοξείδωτου χάλυβα να αντιστέκεται στη διάβρωση καθιστά το προϊόν αυτό κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές σε πολλούς τύπους βιομηχανιών.
  • Κανάλια απορροής υδάτων ή/και λυμάτων, σιφόνια απορροής και στεγανά φρεατίων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους φτιαγμένα ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε μονάδας.
  • Κουβούκλια ή επενδύσεις ψυκτών και ψυγείων.
  • Πλέγματα και σχάρες για πετρελαϊκές εταιρείες, βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, χαρτοβιομηχανίες, εταιρείες διαχείρισης και επεξεργασίας νερού και/ή λυμάτων. Οι ανοξείδωτες σχάρες είναι κατάλληλες για το φιλτράρισμα πρώτων υλών και προϊόντων. Το ανοξείδωτο πλέγμα δε είναι κατάλληλο για να συγκρατεί και να διαχωρίζει «ξένα σώματα» από κάποιο υγρό υλικό προς επεξεργασία.
  • Βάσεις ψυγείων τροχήλατων ή μη, σχαράκια αποστράγγισης και κάνουλες που χρησιμοποιούν για παράδειγμα η ζυθοποιίες για τη βαρελίσια μπύρα. Αυτές οι κατασκευές πρέπει να είναι εργονομικά κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλών προδιαγραφών καθώς η εμπορική χρήση αυτών δεν αφήνει περιθώρια για «πρόχειρες» κατασκευές. 
  • Ανοξείδωτους πάγκους ή τραπέζια εργασιών και κατασκευών  για εργαστηριακούς χώρους ή βιομηχανίες παρασκευής τροφίμων, αρτοβιομηχανίες, αλλαντοποιίες και μονάδες επεξεργασίας κρεάτων.
  • Παρελκόμενες κατασκευές όπως «πασαρέλες»-πλατφόρμες, υγειονομικό εξοπλισμό, βάσεις και καρότσια μεταφοράς, κατασκευές αποθήκευσης και ερμάρια, καλάθια συλλογής ψαριών για μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας και άλλα .
Η Ieronimakis Inox, με μακρά ιστορία στο χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών, μπορεί να αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την παραγωγή βιομηχανικών κατασκευών όπως οι παραπάνω προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις εκάστοτε βιομηχανικής μονάδας.
Η πολύχρονη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας και του εξωτερικού επιβεβαιώνει την εμπειρία της Ieronimakis Inox στις άρτιες -κατασκευαστικά και ποιοτικά- ανοξείδωτες βιομηχανικές εφαρμογές.
 
 
CERTIFICATE